Neuro Acoustische Massagebank


De Neuro Acoustische Massagebank is ontwikkeld in Canada door Dr. Jeffrey Thompson. In zijn praktijk als chiropractor gebruikt hij de bank al sinds 1980 om de wervels en het cranium in balans te brengen zonder manipulatie van de wervels zelf, puur en alleen door het geluid van de
Neuro Acoustische Massagebank. Tevens gebruikte hij de bank om orgaanfuncties te herstellen en de meridianen in balans te brengen.
Webdesign by: Rob Jak webdesign
Hoe werkt de Neuro Acoustische Massagebank.
Verschillende pioniers in heling door middel van geluid hebben ontdekt dat alle verschillende delen van ons lichaam een bepaalde frequentie hebben. Ieder orgaan, bot spier, etc. heeft een bepaalde dichtheid en massa, maar ook een bepaalde frequentie. Als een deel van ons lichaam niet optimaal funtioneert, verandert de frequentie. Net als in een orkest. Als een lid van het orkest iets anders begint te spelen dan de rest van het orkest, wordt het hele orkest uit balans gebracht. Dit is ook zo met ons lichaam, als een deel van ons lichaam uit balans is heeft dit direct gevolgen voor de rest van het lichaam.
Door geluidsgolven te resoneren op het lichaam worden de cellen die uit balans waren herinnerd en gestimuleerd om hun oorspronkelijke optimale vorm te hervinden. Niet alleen het lichaam maar ook de chakra's worden in balans gebracht.

De Neuro Acoustische Massagebank kan helpen voor:
- verminderen van stress
- diepe ontspanning
- het bevorderen van het genezingsproces van het lichaam
- meer concentratie en alertheid
- geeft rust aan kinderen met ADHD
- stimuleert de ontwikkeling van je innerlijke beleving
- betere intuÔtie
- brengt chakra's in balans
- hoofdpijnen
- bevordert het spiritueel bewustzijn
- stoppen met roken
- hulp bij het afvallen
De behandeling:
De cliŽnt ligt met een koptelefoon op de bank. Aan de hand van de klachten of wensen van de cliŽnt wordt gekeken wat op dat moment de juiste therapeutische CD is die bij hem/haar past. De behandeling duurt ongeveer 30 minuten. Men moet er echter rekening mee houden dat nadien nog enige tijd nodig is om uit de totale ontspanning bij te komen.