Het medicijn tegen cellulitis zit in ons bloed.
Het lichaam is niet in staat voldoende bloed te leveren aan de probleemzones (billen en dijen). Bloed is de enige transporteur van energie in het lichaam en daardoor cruciaal bij de verbranding van vet. Vet verbrand sneller in de delen van het lichaam die een rijke doorbloeding hebben dan delen die een arme doorbloeding hebben.
Om te controleren hoe de doorbloeding is kan men na een training van 30 minuten de huid voelen om de temperatuur te meten. Hoe kouder de huid, hoe slechter de doorbloeding, hoe moeilijker om vet te verbranden in dat gebied.
Een vacum behandeling kan hier verandering in brengen. Tijdens een milde training op de crosstrainer gaat de zuigkracht die gegenereerd wordt door het vacum aan de slag met de huid en het vetweefsel.In het weefsel op de heup, billen en dijen wordt het bloed gevoed met de vetzuren die de energie produceren die nodig is voor de training. Het bloed kan de opgenomen vetzuren vervoeren en uiteindelijk laten verbranden door de spieren.
Vacu-well


D vetverbrander voor Billen, Buik en Benen!

Het principe van de unieke Vacu Well berust op een combinatie van bewegen in een vacum ruimte dat zorgt voor een betere doorbloeding van het weefsel bij Billen, Buik en Benen, waar normaal altijd een mindere doorbloeding plaatsvindt. Testen hebben eenduidig bewezen: met de Vacu Well verliezen vrouwen driemaal zoveel omvang bij Billen, Buik en Benen als bij een normale vetverbrandingstraining. Tevens bereikt men een duidelijk zichtbare verbetering van het huidbeeld waarmee de Vacu Well een probaat middel is tegen hardnekkige cellulitis.
Webdesign by: Rob Jak webdesign